SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Apa Sassy – soluția eficientă pentru detoxificare și un abdomen plat

27 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: sanatate.caplimpede.ro


Detoxificarea exercită o putere colosală asupra organismului nostru. E benefic să revenim la acest proces de curățare în mod constant, nu doar în sezonul fierbinte, pentru că organismul nostru are nevoie de hidratare oricând. Dacă pe lângă funcția de bază a detoxificării vă mai doriți și un abdomen plat, e nevoie să depuneți un pic mai mult efort.

Despre cei 2 litri de apă ce trebuie consumați zilnic știm cu toții, însă nu fiecare le poate bea. O alternativă la fel de eficientă poate fi Sassy Water, băutura gustoasă și foarte simplu de pregătit, cu bani puțini.

Sassy Water a fost inventată de Cynthia Sass. Menirea de bază a acestei licori era de a conferi abdomenului forme ideale. Dietele orientale recurg adesea la această metodă, pentru că are un șir de beneficii. Sassy Water calmează tractul digestiv, elimină grăsimile și excesul de apă din organism, accelerează metabolismul, iar toate acestea conduc către un mod sănătos de a slăbi.

 

Dacă argumentele au fost suficient de convingătoare și ați hotărât să încercați această metodă de detoxificare, vă prezentăm și rețeta. Aveți nevoie de 2 litri de apă plată, jumătate de castravete feliat, o lămâie tăiată rondele, o lingură de ghimbir dat prin răzătoare și 10 frunze de mentă proaspătă.

Se prepară foarte simplu: amestecați toate ingredientele într-un ulcior mare și lăsați infuzia timp de o noapte, în frigider. Timp de 24 de ore încercați să consumați toată  apa Sassy.

Dacă vă doriți un rezultat și mai vizibil, puteți bea această apă 4 zile la rând, având și mare grijă la ce produse mâncați.

 

 

 

Comentarii