SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Are cu ce se mândri! Rapperul american DMX a devenit tată pentru a 15-a oară – (FOTO)

23 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: www.dailymail.co.uk

DIVERTISMENTRapperul american DMX are cu se lăuda. Acesta a devenit recent tată pentru a 15 oară. Fiul lui s-a născut sănătos la New York.

Micuțul ce a primit numele de Exodus Simmons s-a născut perfect sănătos, având puțin peste trei kilograme la naștere. Mama lui este Desiree Lindstrom, femeia cu care rapperul se iubește de câțiva ani, și acesta este primul ei copil.

 

Artistul a ratat însă nașterea fiului său. Acesta se afla în Arizona, unde susținea un concert, în momentul în care Exodus a venit pe lume, însă imediat cum a primit veste a luat avionul spre New York. „Sunt super potent. Tocmai mi s-a născut al 15-lea copil”, a spus rapperul.

În urmă cu doi ani, interpretul hitului „Party Up” și soția lui, Tashera Simmons, și-au finalziat divorțul. Cei doi s-au despărțit încă din 2010 din cauza aventurilor numeroase ale acestuia,  după un mariaj de 11 ani și au împruenă patru copii. Rapper-ul în vârstă de 45 de ani, pe numele său real Earl Simmon, mai are încă 14 copii din relaţiile sale anterioare.

Earl Simmons a avut mai multe nume de scenă DMX, Dog Man X și Dark Man X. În 1999, a lansat cel mai bine vândut album al său ”And Then There Was X”, care includea hit-ul „Party Up (Up in Here)”. A apărut în mai multe filme cum ar fi: ”Belly”, ”Romeo Must Die”, ”Exit Wounds”, ”Cradle 2 the Grave” și ”Last Hour”. În 2006, el a jucat în serialul Reality ”TV DMX: Soul of a Man”, iar în 2003, DMX a publicat o carte de memorii intitulată, ”E.A.R.L.: The Autobiography of DMX”.

Comentarii