SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Arsenium născut în aceeași zi cu Prințul George de Cambridge

22 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Se pare că data de 22 iulie, este una norocoasă pentru cei care se nasc în această zi, luând în considerație succesul lui Arsenium și popularitatea prințului George, ce își sărbătoresc astăzi ziua de naștere.

Cântărețul moldovean, Arsenie Todiraș, a sărbătorit astăzi împlinirea vârstei  de 32 de ani. Fostul membru al trupei O-Zone deja are cu ce se lăuda, având o carieră de invidiat, înregistrând  hituri recunoscute la nivel internațional și mai multe colaborări cu artiști de peste hotarele țării.

Arsenium a debutat  în anul 1999 fiind membru al trupei „O-Zone”împreună cu Dan Bălan și Radu Sîrbu, piesa „Dragostea din tei” interpretată de aceștia trei întregistrând o popularitate globală. După ce s-a destrămat trupa, în anul 2005, artistul a început cariera solo, care de asemenea a fost apreciată, în 2006 împreună cu Natalia Gordienko și Connect-R, reprezentând Republica Moldova la Eurovision cu piesa „Loca”. Mai târziu, Todiraș a dezvăluit și alte talente pe care le deține, participând la concursul „Dansez pentru tine” în România, clasându-se pe locul II.

Arsenium a colaborat cu cântăreața de origine rusă Sati  Kazanova, interpretând  împreună piesa „Porque te amo”, iar recent artistul a lansat piesa „Bella, Bella”.

La mulți ani fericiți îi dorește și echipa PROMOTIME!

Comentarii