SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Atlantida va fi regăsită în Dubai

1 septembrie, 2014 Autor: Silvia Petrov Sursa: huffingtonpost.com Foto: arabia.style.com


Pe localnicii din Dubai nu-i mai miri cu nimic, mai ales când vine vorba despre distracție. După ce s-au ales cu cel mai mare tobogan din lume, se pare că foarte curând se vor alege și cu cel mai mare parc de distracții subacvatic din lume,  realizat de echipa artistică de la "Avatar" și "Pirates Of The Caribbean".

Parcul subacvatic va fi numit “The Pearl of Dubai” și va fi întins pe o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați. Parcul a fost creat, astfel încât să arate ca un oraș antic părăsit. Vizitatorii de toate vârstele vor putea admira lumea minunată de sub ocean, făcând scufundări subacvatice sau se vor putea bucura de ea de la suprafață, făcând snorkeling. Finisat, „The Pearl of Dubai” va arata ca oraşul dispărut, Atlantida.

Acesta nu este singurul proiect “sub apă”, prin care autoritățile din Dubai speră să atragă mai mulți vizitatori.

O altă atracție similară este construcția unui hotel în formă de doua discuri așezate paralel. Unul va fi deasupra mării, celălalt în apă. Cele două clădiri în formă de discuri vor fi unite prin coloane verticale, iar deplasarea dintr-o clădire în alta va fi posibilă prin ascensoare. Astfel toată lumea va avea posibilitatea să-și petreacă o noapte pe fundul oceanului într-una din cele 21 de camere. În plus, hotelul va avea și un restaurant, un centru spa, un centru de scufundări și chiar o grădină exotică.

Data lansării ambelor proiecte încă nu a fost anunțată.

Comentarii