SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Au trecut de 40 de ani, dar arată ireproșabil în costume de baie

6 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: elle.ru


Cu cât mai mult avansează în ani, cu atât mai puțin își descoperă corpul. Acest adevăr, însă, nu este valabil și pentru femeile care s-au modelat de-a lungul timpului. Pentru protagonistele acestui articol vârsta nu este decât o cifră trecută în pașaport. Când vine vorba de plajă, acestea nu se sfiesc să-și scoată formele la iveală. Fie că e vorba de gene bune sau de efort fizic constant, cert este că au cu ce se mândri la cei peste 40 de ani.

Analizând fotografiile de pe plajă ale actriței Denise Richards e greu de imaginat că aceasta a împlinit deja 44 de ani și este mamă a 3 copii.

La cei 47 de ani ai săi, Juliei Roberts nici că-i pasă de obiectivele paparazzi-lor, pentru că actrița nu are ce ascunde.

Nici Jennifer Aniston nu are nevoie de înlocuitor când trebuie să se dezbrace în filme. Are 46 de ani, dar se poate mândri cu figura sa impecabilă.

Jennifer Lopez a aflat secretul tinereții fără bătrânețe – cu anii devine tot mai frumoasă. Corpul ireproșabil al interpretei și actriței de 45 de ani face și adolescentele să înghită în sec.

Pamela Anderson, la formele pe care le are la 48 de ani, s-ar mai putea filma o dată în „Baywatch”.

Actrița și mama a doi copii, Halle Berry, a făcut recent 49 de ani. Privind cum arată ea în costum de baie, avem senzația că natura e prea indulgentă cu ea.

Despre experimentele pe care le-a făcut Janice Dickinson cu corpul ei există nenumărate legende. Rezultatul, însă, poate fi văzut cu ochiul liber: și la 60 de ani, super modelul își poate afișa corpul în bikini.

Super modelul Elle Macpherson ne demonstrează și la 51 de ani că nu în zadar i-a fost oferit titlul „The Body”.

Comentarii