SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Audi A8 cu şase portiere? – (FOTO)

29 ianuarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc Foto: paultan.org

AUTOAudi stârneşte noi semne de întrebare cu o limuzină mai puţin obişnuită pentru gama producătorului german. Ceea ce vedeţi aici este un A8 cu şase portiere. Acesta nu pare a fi unul modificat de vreo companie specializată, ci, mai degrabă, un produs autohton din Ingolstadt. Dovadă sunt plăcuţele de înmatriculare folosite de constructor pe maşinile de test.

Iar aici iau sfârşit toate presupunerile, aşa cum nu există nici o informaţie oficială în acest sens care să confirme un nou proiect, ori, cel puţin să infirme zvonurile. În continuare, putem doar să dăm frâu liber gusturilor şi să ne alegem varianta care ne convine mai mult. Fie este un model executat la comandă pentru conducerea ţării, fie este o imitaţie, un prototip pe baza căruia se colectează informaţii preţioase pentru ca, ulterior, să fie folosite la construcţia unui nou model.

Sunt prea puţine şanse ca Audi să atenteze la supremaţia lui Mercedes-Maybach, însă nici nu poţi nega implicarea inginerilor într-un nou proiect foarte şi foarte intrigant. Rămâne de văzut dacă acesta va avea continuitate.

Audi-AA8-Limo-Six-1

Audi-AA8-Limo-Six-2

Audi-AA8-Limo-Six-3

Audi-AA8-Limo-Six-4

Comentarii