SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Avocatul Valerian Mânzat și-a răsfățat soția cu o nouă bijuterie pe patru roți

1 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: Facebook/Valerian Mânzat
1934831_880053405447783_4513928607235203359_n


Dragostea se întreține cu atenții exorbitant de scumpe. O confirmare în acest sens vine de la avocatul-vedetă Valerian Mânzat, care i-a dăruit soției sale un Mercedes-Benz Gelenvagen, de culoare albă. Răsfățată de „Iubcik”, Cristina Furdui nu și-a putut stăpâni entuziasmul și s-a lăudat pe Facebook că a primit mai mult decât se aștepta de la Moș Crăciun.

 

„I-am scris lui Moș Crăciun, am precizat că vreau ceva de la Chanel. Am cerut o geantă, dar am primit o mașină de la Chanel! Mulțumesc lui Moș Crăciun (Valerian Mânzat) pentru mașina impresionantă”, a scris Cristina Furdui pe Facebook. Explicația cu Chanel e simplă: pe acoperișul bijuteriei pe patru roți, juristul a lipit logo-ul celebrei case de modă din Franța, care este preferata partenerei sale de viață. De fericire, Cristina și-a actualizat imediat contul de pe rețeaua de socializare, modificându-și poza de profil și de copertă.

 

 

Ca să fie totul ca la carte, Mânzat i-a mai pus automobilului și un număr special:  „BOS 001”. Cadoul deloc modest a fost expus în curtea Castelului Peleș din România, acolo unde cei doi își petrec vacanța de iarnă. ,„La mulți ani, scumpa mea Kristina Furdui! Mulțumim Familei Regale a României pentru așa un castel frumos, lângă care am avut onoarea de a face poze”, a scris avocatul.

 

Se pare că Valerian Mânzat nu face economii atunci când vine vorba despre iubita sa. Acum trei ani, acesta i-a oferit Cristinei, cu ocazia Zilei Femeii,  un automobil Porche de 45 de mii de euro.

 

Comentarii