SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Avocatul Valerian Mînzat face 31 de ani! Ce i-a urat iubita sa

11 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

MONDENAvocatul „vedetă”, Valerian Mînzat, cel care nu scapă nicio ocazie să apară în vizorul opiniei publice și a lumii mondene de la noi, este astăzi aniversat. El împlinește 31 de ani. Cu această ocazie, partenera sa de viață, Cristina Furdui, i-a lăsat pe Facebook un mesaj de dragoste și recunoștință. Ea spune că Valerian este bărbatul perfect.

Cristina Furdui: „Ești exact așa cum am nevoie.”

„Te iubesc mult și îți mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le faci pentru mine! Pentru dragostea ta, pentru respectul pe care îl ai față de mine, pentru încrederea acordată, pentru prietenia ta, pentru răsfățul și alintările pe care mi le oferi când am nevoie! Îți mulțumesc pentru că mă accepți așa cum sunt eu și pentru răbdarea pe care o ai cu mine, în special în momentele în care nu am încredere și sunt demoralizată, în momentele în care vreau ca totul să fie perfect pentru noi, așa cum ne dorim și cum visăm! Îți mulțumesc pentru felul în care ești: ești exact așa cum am nevoie.”

Valerian Mînzat ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu petreceri fastuoase, pentru zile de naștere memorabile. Rămâne să vedem ce va organiza anul acesta și cum va mai reuși să capteze atenția mass-media și a publicului. Noi îi urăm La Mulți Ani și cât mai multe realizări. 

Comentarii