SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Azi va fi lansat iPhone 8/iPhone X

12 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: rtr.md Foto: rtr.md

TEHNOLOGIINoul iPhone va fi lansat marti, 12 septembrie, in cadrul primului eveniment care va fi organizat la Steve Jobs Theater, noul sediu al Apple din Cupertino, California.

Indiferent daca se va numi iPhone 8 sau iPhone X (cum sugereaza cele mai recente zvonuri), urmatorul flagship al Apple este cu siguranta cel mai asteptat smartphone al anului 2017 si unul dintre cele mai dezbatute subiecte in domeniul gadgeturilor.

In cadrul evenimentului de marti vor fi prezentate de asemenea doua versiuni de smartphone ca upgrade pentru iPhone 7 si 7 Plus. Acestea se vor numit probabil iPhone 8 si iPhone 8 Plus si vor avea ecran LCD, in timp ce flagshipul se va numi iPhone X.

De asemenea, va fi prezentat un nou Apple Tv HDR cu rezolutie 4K, noul sistem de operare iOS 11 si Apple Watch Serie 3 cu LTE.

Fanii din Australia s-au adunat deja in fata magazinelor Apple Store din Sydney, pentru a cumpara cat mai repede urmatorul iPhone. Precomenzile vor incepe pe 15 septembrie, iar primele vanzari abia pe 22 septembrie, scrie Phone Arena.

In timp ce australienii stau la cozi interminabile, fanii americani sunt ceva mai norocosi. Ei pot comanda prin e-mail noul iPhone, in cadrul programului de upgrade lansat de Apple.

Astfel, ei nu mai sunt nevoiti sa mearga la magazin ca sa schimbe vechiul model de iPhone cu unul nou. Anul acesta ei pot cere online sa primeasca la schimb un iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus.

iPhone-8-Concept

Comentarii