SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Barack şi Michelle Obama îşi vor scrie memoriile. Câți bani urmează să primească pentru două volume? – (FOTO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: google.com
151209-news-barack-michelle-obama

DIVERSEFostul președinte a SUA și fosta Primă Doamnă au acceptat să-și scrie memoriile în două volume. Pentru respectivele cărți, grupul editorial Penguin Random House este pregătit să plătească 60 de milioane de dolari.

Deși suma exactă încă nu a fost făcută publică, Financial Times estimează că ar fi vorba de câte 30 de milioane pentru fiecare volum, scrie Mediafax.

Imagini pentru michelle and barack obama

Presa internațională menționează că contractele fostului preşedinte american şi ale fostei Prime doamne sunt unele dintre cele mai mari din istorie, în contextul în care James Patterson, un autor american de romane poliţiste a semnat, în 2009, un contract evaluat de mass media la 150 de milioane de dolari, dar pentru banii aceştia se angaja să predea editurii 17 volume.

Imagini pentru michelle and barack obama

De menționat că unul dintre cele mai iubite cupluri de la Casa Albă au mai publicat, anterior, câteva cărți. În cazul lui Barack Obama este vorba de „Dreams from My Father” (1995), „The Audacity of Hope” (2006) și „Of Thee I Sing, A Letter to My Daughters” (2010).

Michelle Obama a publicat şi ea o carte despre grădinărit şi alimentaţie, „American Grown”, în 2012.added information

Comentarii