SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Băuturi care elimină toxinele din organism

16 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti


Dacă vreți să eliminați mai ușor toxinele din corp, nutriționiștii afirmă că apa este cel mai important ingredient. Chiar dacă se zvonește că detoxificarea este un mit, s-a demonstrat că apa plată, ceaiurile și sucurile proaspete din legume sunt importante pentru digestie, dar și pentru un organism sănătos.

 

Promotime vă sugerează care sunt cele mai bune băuturi care ajută rinichii să filtreze mai bine toxinele, dar și care combat unele boli grave.

 

Apa plată este unul dintre cele mai importante lichide care ajută la eliminarea toxinelor din corp, însă dacă este combinată cu lămâia, procesul de detoxificare este mai intens. Lămâile conțin limonen, care ajută la eliminarea toxinelor din ficat, sunt și un bun remediu pentru constipație, acidul complex din acest fruct ajutând la eliberarea și curățarea tractului intestinal.

 

Ceaiul verde conține antioxidanți care protejează corpul de cancer, dar și de alte boli grave. Este recomandat să consumați ceai verde, în loc de cafea, deoarece cofeina din ceaiul verde acționează mai ușor și revitalizează corpul.

 

Sucurile din legume au cele mai multe vitamine importante corpului uman. De exemplu, sucul de sfeclă roșie are efectul de a curăța corpul de toxine. Avantajul sfeclei este că protejează ficatul și este un puternic detoxifiant, dar totodată permite sângelui să circule mai bine.

 

Sucurile verzi din frunze, combinate cu fructe, au rolul de a întări organismul uman și-l protejează de diverse boli. Frunzele verzi conțin clorofilă, care curăță sângele de toxine și are un efect energizant. Pentru a prepara sucuri sănătoase folosiți spanac, varză, brocoli, pătrunjel, dar și alte verdețuri pe care le puteți combina cu fructe.

 

Comentarii