SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Bianca Drăgușanu și-a etalat bustul pe internet- (FOTO)

15 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro

MONDENBianca Drăgușanu și Victor Slav mai au de așteptat foarte puțin până când vor deveni părinți. Mai exact, Bianca va aduce pe lume o fetiță spre finalul acestei luni.

Și-a arătat rar burtica de gravidă, însă diva a avut grijă să-și etaleze din plin bustul impresionant. Dar cel mai mare șoc l-au avut amicii ei virtuali în momentul în care au văzut cea mai recentă imagine cu ea, în care Bianca Drăgușanu apare în sutien, cu sânii vizibil măriți, în luna a noua de sarcină.

Altfel, Bianca și Slav au stabilit deja și ce nume va purta fetița lor: Natalia Sofia. Bianca Drăgușanu a știut că bebelușul ei se va numi Sofia, încă dinainte de a-i afla sexul. Al doilea nume a apărut însă recent și are o poveste foarte interesantă. ”Victor a zis ca vrea o fetiță, vulpiță, cu ochi albaștri pe care s-o cheme Sofia și, pentru că nu mi-a dat de ales, eu am mai vrut un nume, sa-mi pun și eu amprenta cumva. Și am tot căutat și întrebat și am ajuns la Amely Sophie sau Natalia Sofia și toți au votat a doua variantă. Victor nu a vrut ca fetița noastră să aibă două nume, eu da!”, ne-a explicat Bianca.

Comentarii