SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Bicicleta – accesoriu care îi avantajează pe bărbați

27 mai, 2015 Autor: Nataşa Bujor


Mersul pe bicicletă nu reprezintă doar un mod de viață sănătos. Aceasta definește o persoană ca fiind dinamică, plină de viață, care nu ratează nicio ocazie când este vorba de mișcare. Pe lângă toate, bicicleta ar putea face parte din stilul personal al unui bărbat.

Bicicleta a apărut ca un element clasic, umanitar. Cu timpul, aceasta s-a transformat în obiect decorativ, iar în prezent este folosită mai mult pe  post de accesoriu. De aici au și apărut renumitele branduri care au scos haine pentru bicicliști. Și  nu este vorba despre cei care fac sport de performanță.

Este un lucru obișnuit pentru bărbații din alte țări să meargă dimineața la serviciu,  îmbrăcați la patru ace, pe bicicletă. În fiecare zi numărul acestora crește și apare întrebarea: „Reprezentanții sexului puternic vor să adopte un mod de viață sănătos sau să atragă privirile femeilor?”

Bărbații o pot asorta din punct de vedere cromatic cu vestimentația. Important este ca să nu-și impună limite.

Unul dintre cele mai populare evenimente dedicat eleganței și bicicletelor este „Tweed Run”. Această mişcare a început pe 24 ianuarie 2009, la inițiativa unor pasionați de ciclism din Londra şi, de atunci, prinde din ce în ce mai mult teren. „Tweed Run” nu este un concurs între bicicliști pentru cine ajunge primul, dar este o paradă a eleganței. Acest eveniment are loc în multe dintre orașele mari ale lumii.

Dacă tot a venit sezonul cald al anului, ar fi bine ca și  bărbații noștri să-și scoată „accesoriile”  pentru a înfrumuseța străzile, dar și pentru a bucura ochiul admiratoarelor.

Comentarii