SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Bizar! Casa de modă care te îmbracă de înmormântare – (FOTO)

19 ianuarie, 2017 Autor: Redacţia PROMOTIME Sursa: adevarul.ro Foto: Lyst
646x404

DIVERSEO companie britanică a lansat o colecţie vestimentară de lux dedicată celor care vor să fie în pas cu moda şi dincolo de moarte şi sunt dispuşi să plătească bani grei pentru asta.

Casa de modă Lyst, iniţiatoarea ideii, susţine că neobişnuita colecţie vestimentară, denumită „Over my dead body“ (trad. – Peste cadavrul meu), a fost inspirată de rezultatele unui sondaj care a arătat că 85% dintre britanici s-au gândit la ultima lor ţinută, iar un sfert dintre ei au spus că ar fi dispuşi să plătească 1000 de lire sterline pentru ea, arată Mirror, citat de adevarul.ro.

627x0 (2)

Studiul a arătat că 31% dintre respondenţi au spus că ar prefera să fie înmormântaţi în lenjeriile intime preferate, iar 52% dintre femei au spus că vor să părăsească această lume cu stil, purtând rochii create de designer şi pantofi cu toc făcuţi pe comandă. O cincime din bărbaţii intervievaţi au spus că ar prefera să poarte şlapi în ultima lor zi şi 31%  au răspuns că le-ar plăcea să poarte o şapcă de baseball.

FASHION-FOR-CORPSES-COFFIN-COUTURE-3

După ce a selectat în jur de 40 de articole vestimentare şi accesorii, casa de modă a adunat modele care au pozat pentru materialele promoţionale, purtând lenjerii intime sexy, rochii elegante, haine sport sau casual, dar şi pantofi cu toc stilaţi şi bijuterii, în timp ce stăteau întinse în sicrie.

„Se spune că viaţa este prea scurtă pentru haine plictisitoare, noi suntem de acord şi am dus asta cu un pas înainte: moartea este prea lungă pentru a ca ultima ta ţinută să fie greşită“, a declarat  Katherine Ormerod, directorul editorial al companiei.

Comentarii