SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Blesteme care creează panică printre vedete

18 mai, 2015 Autor: Florența Protopopescu


Sigur că nu toţi credem în blesteme, semne venite de nu ştim unde şi tot felul de chestii paranormale. Dar când se întâmplă , nu putem să nu ne punem nişte întrebări.

Aţi auzit de blestemul vârstei de 27 de ani în muzică? Potrivit lui mulţi cântăreţi celebri au murit la vârsta de 27 de ani din cauze paranormale. Printre aceștia se numără Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain sau Chris Bell.

Viaţa fostului component al trupei Beatles s-a învârtit în jurul cifrei 9. Cântărețul s-a născut pe 9 octombrie 1940 în Liverpool, trupa lui a fost descoperita pe data de 9 noiembrie 1961. Trupa The Beatles a apărut pentru prima data la show-ul lui Ed Sullivan pe data de 9 februarie 1964. Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono pe 9 noiembrie 1966.

Trupa Beatles s-a despărțit după 9 ani. Fiul lui John s-a născut la 9 ani dupa ce a cunoscut-o pe Yoko Ono, chiar de ziua artistului, deci tot pe 9. În mod tragic, artistul a fost împuşcat şi ucis pe 8 decembrie 1980, dar în Liverpool, locul nasterii sale, era deja data de 9 decembrie.

Într-un mod absolut bizar, doi dintre bărbaţii care si-au asociat imaginea cu „Superman”, George Reeves si Christopher Reeve au sfârșit trafic. Deprimat din cauza faptului că nu mai avea succes, George Reeves s-a sinucis în 1959, deși mulți afirmă că ar fi fost ucis. Christopher Reeve a paralizat în 1995, după ce a căzut de pe cal, iar în 2004 a murit în urma unei insuficienţe cardiace.
libertatea.ro

Comentarii