SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Blondă, brunetă sau roșcată? Află cât de bună ești la pat, în funcție de nuanța părului

31 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: spynews.ro Foto: perfecte.md

SEXBlondă, brunetă sau roşcată, culoarea părului poate indica performanţele unei femei în pat. Acum este momentul să afli cât de bine te pricepi la acest capitol.

Daca ești brunetă senzualitatea este cuvântul care te caracterizează. Eşti o femeie deşteaptă şi ştii foarte bine cum să îţi duci partenerul pe culmile plăcerii. Îţi place să vorbeşti obscen, să te comporţi ca o vampă cu iubitul tău pentru a vă condimenta relaţia. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă pentru a nu fi doar o parteneră de sex şi este indicat să îţi foloseşti farmecul pentru a-l cuceri în întregime.

Dacă eşti blondă eşti foarte imprevizibilă atunci când vine vorba de sex. IQ-ul tău nu are nicio legatură cu inteligenţa sexuală, însa îţi place să surprinzi. De altfel, te plictiseşti destul de repede, motiv pentru care ai nevoie de un partener inventiv pentru a te duce pe culmile plăcerii de fiecare dată într-un alt mod. Nu îti place ca partida de sex sa fie mereu la fel şi eşti dispusă la provocări noi.

Dacă esti roşcată eşti de-a dreptul înflăcărată şi îţi place să fii mereu în centrul atenţiei. Îţi plac partidele de sex sălbatic, dacă se poate chiar şi în locurile publice, eşti adepta jucăriilor sexuale, a lubrifianţilor şi a poziţiilor inedite. Cu toate acestea, este foarte indicat să vă mai lăsaţi şi partenerul din când în când să îşi demonstreze bărbăţia.

 

Comentarii