SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

BOMBĂ!!! Brad Pitt și Halle Berry, un nou cuplu la Hollywood – (FOTO)

5 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: digi24.ro Foto: evz.ro

MONDENNu este distribuția dintr-un nou film la Hollywood, ci noul cuplu celebru ce începe să țină primele pagini din ziarele de scandal din întreaga lume.

”Este devreme pentru a spune (cu siguranţă), dar până acum lucrurile merg bine, iar Brad o consideră absolut uimitoare”.

Între cele două vedete de la Hollywood ar fi apărut o scânteie în urmă cu doi ani, însă amândoi erau implicaţi atunci într-o relaţie. „Legătura exista. Brad este cu adevărat genul lui Halle, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător faptul că au decis să petreacă timpul împreună”.

După despărţirea de Angelina Jolie, actorului i s-au atribuit mai multe iubite cum ar fi, de exemplu, actriţa franceză Marion Cotillard. Ultima relaţie presupusă a lui Brad ar fi cea cu actriţa Ella Purnell, mai tânără cu 32 de ani decât el şi care a interpretat-o pe adolescenta Jolie în filmul „Maleficent”. Însă, Purnell a dezminţit categoric această relaţie.

Până când Brad Pitt şi Halle Berry nu vor face un anunţ oficial nu se va şti dacă este vorba de o relaţie amoroasă. Însă, totul pare să indice că la mijloc este o poveste de dragoste care ar putea deveni realitate.

Comentarii