SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Bombă în showbiz! Pamela Anderson susține că ar fi avut o aventură cu Vladimir Putin – (FOTO)

2 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: okmagazine.ro Foto: perfecte.md

MONDENBombă în showbiz! Pamela Anderson susține că a avut o aventură cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit The Sun. Blonda de 50 de ani a făcut dezvăluirile sâmbătă, în cadrul emisiunii Life Stories, moderată de Piers Morgan.

Discutând cu Piers Morgan, în cadrul emisiunii acestuia, „Life Stories”, actrița de 50 de ani a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa amoroasă. Amintindu-și despre întâlnirea cu Vladimir Putin, din 2012, când acesta o invitase la o inaugurare, Pamela a menționat că a păstrat o relație foarte bună cu acesta și a dat de înțeles că între ei a fost mai mult decât s-a știut. ”N-am făcut asta (n.r. nu s-au cuplat), dar a fost ceva… evident, am fost în aceeași încăpere de câteva ori. Am o relație foarte bună cu Rusia, într-adevăr!”, a afirmat, jovială, actrița.

Cât despre fondatorul Wikileaks, Julian Assange, cu care s-a zvonit că actrița ar fi avut o relație amoroasă, Pamela a declarat că au fost ”prieteni în cea mai mare parte din timp”, evitând asfel să confirme ori să infirme zvonurile apărute acum un an. ”N-aș spune că e amoroasă (n.r. relația), dar suntem foarte apropiați”, a mai adăugat celebrul ”Iepuraș” Playboy. Pamelei i s-a făcut cunoștință cu Julian Assange de către designerul Vivienne Westwood, în timpul unei vizite la ambasada Ecuadorului în Londra, unde el locuia.

Pamela a vorbit și despre cum starul hollywoodian Sylvester Stallone a încercat s-o cucerească, oferindu-i un apartament și o mașină. Tot actrița a fost cea care a mărturisit că a refuzat să intre într-o relație cu acesta, căci ar fi însemnat să-l împartă cu alte femei, din moment ce acesta își dorea o relația deschisă.

Interviul deschis s-a încheiat cu o discuție despre actualul partener de viață al actriței, fotbalistul Adil Rami, alături de care aceasta locuiește în Franța. ”El este fantastic. Îl iubesc, desigur. Probabil, n-ar trebui să discut despre relația noastră. Sunt atât de slabă la interviuri. Nu am niciun filtru. Ești atât de bun (n.r. ca jurnalist). Sunt fericită în Franța”, a declarat Pamela Anderson.

Comentarii