SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

BOMBĂ pentru Putin! Fosta soție s-a măritat cu un bărbat mult mai tânăr. Reacția Kremlinului

27 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

DIVERSEFosta soție a președintelui rus, Vladimir Putin, s-a recăsătorit și a renunțat la numele de familie pe care îl purta de peste 30 de ani, devenind doamna Liudmila Oceretnaia. Alesul inimii fostei prime doamne a Rusiei este Artur Oceretnii, un arătos om de afaceri cu cel puțin două decenii mai tânăr.

 

 

Kremlinul a refuzat marți să comenteze zvonurile asupra unei noi căsătorii a fostei soții a lui Vladimir Putin, care au dat naștere la speculații în privința intențiilor matrimoniale ale șefului statului rus.

Potrivit săptămânalului de investigaţii„Sobesednik”, fosta doamna Puţin s-a recăsătorit cu un anume Artur Oceretnii, în vârstă de 38 de ani, cel mai probabil în 2015. Jurnaliştii ruşi fac această afirmaţie pe baza documentelor unui apartament pe care soţii Puţin l-au dobândit în 1995, apoi i l-au cedat Ecaterinei Skrebneva, soacră preşedintelui de la Kremlin. După moartea ei, apartamentul a fost moştenit de Liudmila Puţină şi de sora ei, Olga Tomaevoi. Apoi, în 2015 Olga şi-a vândut partea unei anume Liudmila Alexandrovna Oceretnii – adică, cel mai probabil, fosta Liudmila Alexandrovna Putina, fiindcă altminteri coincidenţă de nume este prea mare.

Artur Oceretnii conduce în clipă de faţă „Centrul pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale”, o instituţie care ar fi susţinută financiar de Kremlin şi de Gazprom, potrivit „Sobesednik”. Liudmila a apărut, de altfel, în 2014, la o ceremonie de premiere organizată de o filiala a Centrului.

Vladimir Putin și fosta sa soție, acum în vârstă de 58 de ani și-au anunțat public divorțul în iunie 2013, liderul de la Kremlin lăsând-o atunci pe fosta sa parteneră de viață să explice că ”este vorba despre o decizie comună”. ”Fiecare are propria sa viață. Este un divorț civilizat”, a mai precizat Liudmila Putina.

Vladimir și Liudmila s-au căsătorit în 28 iulie 1983 și au împreună două fiice – Maria, născută în 1985, și Katja, născută în 1986, la Dresda, pe atunci în Germania de Est.

 

Comentarii