SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Bradley Cooper “Îmi doresc să devin tată”

30 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea Foto: justjared.com


Actorul american Bradley Cooper, din ”The Hangover”, apare pe coperta numărului din octombrie al revistei ”Square Mile”. În interviul acordat, actorul vorbește despre faptul că vrea să devină tătic și despre una dintre cele mai bune prietene ale lui, Jennifer Lawrence, cu care joacă în filmul „Serena” care va avea premieră  pe 24 octombrie.

Despre dorințe. “Îmi doresc foarte mult ca într-o zi să devin tată. Îmi pare rău că al meu nu va fi aici pentru a-și vedea nepotul, însă el știe că aceasta este o dorință pe care o am de mult. Acesta este următorul pas măreț pe care îl voi face.”

Despre Jennifer Lawrence. “Ne-am distrat de minune, lucrând împreună. Sunt tare mândru de succesul ei. Este una dintre cele mai normale și nepretențioase persoane pe care s-ar putea vreodată se le cunoști și este o plăcere să petreci timpul cu ea.”

Drama „Serena” are în rolurile principale pe Jennifer Lawrence și Bradley Cooper. Povestea are loc în Carolina de Nord, unde eroul George Pemberton, a cărui viață devine complicată în momentul în care află că soția lui, Serena Pemberton, nu poate avea copii. Filmul are la baza cartea cu același nume scrisă de Ron Rash.

Cei doi au mai jucat împreună în „Silver Linings Playbook(2012)’’ şi „American Hustle(2013)’’.

Comentarii