SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Brandurile autohtone îşi fac tot mai mult loc în inimile moldovenilor – (FOTO, VIDEO)

9 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


Unii dintre cei mai buni designeri autohtoni şi-au prezentat colecțiile de vară în cadrul evenimentului "DIN INIMĂ branduri de Moldova", care a avut loc pe aleea verde de lângă Jolly Alon Hotel & Business Center, în seara zilei de 7 iunie. Prezentarea "Fashion Soiree" a fost organizată cu susținerea Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) și United States Agency for International Development (USAID).

De data aceasta, organizatorii s-au gândit să revină la formatul primelor defilări pentru brandurile DIN INIMĂ şi de aceea, prezentarea de modă s-a desfăşurat în aer liber. Pentru rolurile de modele au fost invitați politicieni, oameni de afaceri, personalități din cultură și industria muzicală, jurnaliști și vedete autohtone.

În timp ce admirau colecţiile designerilor autohtoni, invitaţii serii s-au relaxat într-o atmosferă degajată, au savurat băutura spaniolă sangria și au gustat din fructele de sezon.

Câţiva designeri și-au creat colecțiile special pentru această prezentare. Ionel, Geogette, Katea Gri, Alina Bradu, Divero, L’ame de femme, Ludmila Storojuc și EHO au reuşit să impresioneze publicul prin croieli lejere, stofe naturale sau fine de mătase precum inul sau tulul, care sunt un must have pentru sezonul estival. Brandurile pentru copii Vivi Art Boutique și Creme Brulee, au fost reprezentate de câţiva pici de diferite vârste, curajoși în fața camerelor, dar vădit emoţionaţi. Culorile predominante ale colecţiilor au fost cele pastelate, bej, alb şi cream. Fiecare colecție era definită prin ceva aparte, iar unele piese vestimentare aveau și câte un detaliu hand made

 

Comentarii