SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Buncărul în care se vor ascunde miliardarii în caz de Apocalipsă

16 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: dailymail.com


Oamenii simt cum se apropie o schimbare radicală, mulți cred că vremurile pe care le trăim ating linia de finiș, tuturor le este frică de Apocalipsă. Guvernele lumii dețin informații exacte în acest sens (cred unii), pentru că de zeci de ani au început să construiască buncăre, a declarat Daily Mail.

Bunker-28Banii au salvat oamenii de multe ori, dar puterea acestora a crescut atât de mult, încât bancnotele valoroase sunt în stare să-și ferească posesorul și de Apocalipsă. Robert Vicinio, patronul companiei Vivos Europa One, a prezentat pe 12 iunie planul unui complex de supraviețuire în caz de război nuclear, tsunami, cutremure devastatoare sau arme chimice. Aceste buncăre de lux nu vor permite accesul oricărui doritor, doar cei care vor deține sume enorme de bani se vor putea proteja.

Bunker-30

Vivos va fi construit în Germania, în satul Rothenstein și va costa 1,1 miliarde de dolari. Acesta va ocupa un teritoriu de peste 30 de hectare, iar un apartament va avea în jur de 200 de metri pătrați. Vor fi spațioase și luxoase, la dorință vor fi personalizate, locuitorii vor dispune de piscine, cinematograf, restaurante, spital, heliport, un post de televiziune, școală, închisoare și șosele. Buncărul se va întinde atât la suprafață, cât și sub pământ, fiind dotat cu nenumărate tuneluri, un sistem eficient de securitate și alarme antiaeriene.

Bunker-33

În prezent, locul unde își propune Vicinio să dezvolte proiectul este ocupat de o bază militară sovietică, construită încă pe vremea Războiului Rece.

Compania Vivos are deja experiență în acest domeniu. Firma originară din California a construit deja un buncăr de acest gen în Indiana, prețul de cazare fiind de 35.000 de dolari pentru un adult și 25.000 pentru un copil.

Cei care vor simți nevoia să închirieze un apartament în acest spațiu vor putea să stea fără griji aproximativ un an, pentru că buncărele au suficiente rezerve de alimente și dispun de toate condițiile necesare. Numărul maxim de persoane care se va putea adăposti aici va fi de 6.000 de oameni.

Bunker-31 Bunker-47 Bunker-46 Bunker-45 Bunker-44 Bunker-43 Bunker-42 Bunker-41 Bunker-39 Bunker-38 Bunker-37 Bunker-36 Bunker-35 Bunker-34 Bunker-29

Comentarii