SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cabina de duș- loc ideal pentru sex

13 mai, 2016 Autor: Petronela Muntean

SEXDacă ai o cabină de duș suficient de mare pentru două persoane, atunci nu ezita să încerci sexul în afara dormitorului. Mergi la cumpărături și caută un burete moale pentru corp, un gel de duș cu o aromă seducătoare, lumânări parfumate. Aprinde câteva lumânări și invită-ți partenerul când ești complet goală.

Sărutați-vă când corpurile voastre sunt ude, toarnă gel pe burete și unge-ți partenerul cu spumă. Începi să îl speli și să îi stimulezi zonele erogene. Când sunteți suficienți de încinși, este timpul să treceți la fapte. Actul sexual în cabina de duș este limitat la anumite poziții, dar suficiente pentru un orgasm puternic.
Câteva poziții:

Percheziția– poziția pe la spate este recunoscută ca fiind dintre cele  mai bune poziții pentru sexul în duș.

Sammilena– bărbatul trebuie să ridice femeia, ținând mâinile pe șoldurile ei strângându-i între coate genunchii iar ea se sprijină cu mâinile pe umerii lui.

Tripadam– oferă privilegiul partenerilor să se privească și să se sărute. Ambii parteneri stau în picioare, femeia trebuie să ridice unul dintre genunchi pe șoldul bărbatului.

Avalambitaka– femeia stă pe scaun făcut din mâinile partenerului, ea își reglează centrul de greutate, ținând cu mâinile de glezne, prin interior.

Comentarii