SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cabine pentru masturbare, pe străzile din New York. Scapi de stres în mod sigur – (VIDEO)

19 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: virginradio.fr


Pentru bărbații din New York un pic stresați, compania producătoare de jucării sexuale Hot Octopuss a pus la dispoziție cabine pentru a se masturba. Chiar în aglomerația din metropolă! Nu este o glumă, ci o realitate de pe străzile orașului de peste Ocean.

Tabăra masculină poate să-și acorde, fără nicio rezervă, momente de plăcere și de răsfăț chiar în cartierul Manhanttan. Este vorba despre o cabină pentru masturbare, montată în plină stradă. Aceasta este numită GuyFi și seamănă cu una telefonică, doar că este acoperită cu o perdea, pentru discreţie. Cei care vor să o folosească au la dispoziţie un scaun pe care pot sta comod şi un laptop, conectat la Internet.

 

„Nu poate fi negat faptul că locul de muncă poate aduce mult stres pentru corpul și sufletul unui angajat, mai ales într-un oraș ca New York. Este foarte important pentru noi ca un muncitor newyorkez să rămână sănătos și concentrat asupra sarcinilor ce le are de îndeplinit. Este foarte important să ia o pauză”, se precizează într-un comunicat al  Hot Octopuss.

La câteva zile de la instalare, cabina a devenit foarte solicitată. Chiar în ziua inaugurării, aceasta a fost folosită de 100 de bărbaţi. Datorită succesului acestui proiect, Hot Octopuss vrea să monteze şi alte cabine de acest fel pe mai multe străzi din Manhattan.

 

 

 

Comentarii