SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cadouri handmade semnate de branduri autohtone

16 decembrie, 2014 Autor: Elena Putregai


Lucrurile handmade nu vor fi vreodată identice, respectiv un astfel de cadou este cu mult mai apreciat, ținând cont de efortul depus pentru crearea acestuia. Dacă nu ai nici idei și nici timp  să realizezi un cadou cu mâna ta, atunci Promotime îți prezintă câteva branduri autohtone specializate în lucrușoare handmade.

 

Lileta – brandul care aduce pe piață lucruri „realizate cu dragoste”, iar în ajunul sărbătorile de iarnă acesta a scos o serie de jucării pentru pomul de Crăciun.

Estradi – brandul cu o gamă variată de ”accesorii cu vino’ncoa!”, de unde poate fi ales cadoul perfect, tricotat de doamne care îți câștigă viața din această îndeletnicire.

Gribook Accessories – huse colorate pentru cărți sau semne de carte handmade pot fi găsite la brandul autohton Gribook Accessories. Astfel de cadouri vor face lectura mai veselă.

Vika Tonu Design – un inel sau un colier luxos realizat manual poate fi găsit la brandul de bijuterii Vika Tonu Design.

Eioleino – cutiuțe, vaze, suporturi și multe alte lucrușoare finuțe pot fi găsite la Einoleino – brandul la care găsim cadouri realizate din ceramică.

Cute toys – brandul care creează păpuși ce se integrează reușit în decorul oricărei case. Deci, un astfel de cadou va reda interiorului un spirit jucăuș.

 

 

Comentarii