SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Campionatul Republicii Moldova la tenis – 2016

13 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Principalul turneu al anului, Campionatul Republicii Moldova la tenis - 2016, va avea loc în perioada 10-16 iunie curent, în incinta Şcolii Sportive Specializate Republicane de Tenis. Competiţia se va desfăşura cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ceremonia de deschidere a campionatului va avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016, începând cu ora 12:00, iar cea de închidere şi premiere se va desfășura pe 16 iunie 2016, la ora 16:00.

Meciurile din categoria Red şi Orange Court se vor juca sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 9:00.

Turneul cuprinde toate categoriile de vârstă, iar fiecare sportiv are dreptul de a participa numai într-una singură, în dependenţă de anul naşterii. O excepţie este doar categoria Seniori/Senioare, în cadrul căreia pot evolua tenismenii care au atins vârsta de 14 ani până la startul campionatului.

Subliniem faptul că, acest campionat este o etapă de selecţie a echipelor naţionale de tenis din țară ce vor reprezenta Moldova în cadrul Campionatelor Europene de Vară.

Obiectivele turneului sunt: popularizarea sportului, evidenţierea celor mai buni jucători ai Republicii Moldova, alegerea sportivilor în Echipele Selecţionatei Naţionale la tenis, promovarea sportului şi modului sănătos de viaţă.

Comentarii