SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Când omul și natura se unesc, iată ce obținem

22 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: creepybasement.com


Dacă faceți o călătorie în Columbia, prin junglă, și observați o structură ciudată parcă desprinsă dintr-un film de groază, localizată lângă Cascada Tequendama, să știți că este Muzeul de Cultură și Biodiversitate al Cascadei Tequendama, însă construcția este cunoscută și drept Hotelul del Salto.

Construit în anul 1923 de arhitectul Carlos Arturo Tapias, conacul original a servit ca un simbol al elitei din Columbia. Deși pare o destinație cel puțin frumoasă, acesta se pare că mai are și un mister.

Conform legendelor locale, fostul hotel a fost abandonat  în urma unor activități paranormale și a forțelor geografice sufocante, însă cât acesta încă funcționa, acolo se aduna crema societății și dădeau petreceri. Totul însă până în momentul în care invitații, au încetat să mai viziteze acest local, unul dintre motive fiind apa extrem de poluată . De-a lungul timpului, fiind abandonat,  natura i-a devenit proprietar și în combinație cu mâna omului, a făcut din el o adevărată capodoperă ce este din ce în ce mai vizitată.

Built in 1923 by architect Carlos Arturo Tapias, the original mansion served as a symbol of Colombia's elite.

Not only was the building itself beautiful, but the stunning Tequendama Falls could be viewed through almost any window.

But suddenly, nobody wanted to visit the mansion anymore.

One of the reasons behind this abandonment was water pollution.

But there was also something much scarier afoot in these mountains that drove people away.

It wasn't until 1990 that the building got a makeover.

Comentarii