SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cântăreața cu cele mai grase conturi

19 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: express.co.uk Foto: dailymail.co.uk


Cântăreața americană Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari încasări din industria muzicală la nivel mondial.

Potrivit publicației The Express, ea a strâns sub saltea, de la începutul anului, peste 317 milioane de dolari.

Swift, în vârstă de 25 de ani, a făcut în medie de la începutul anului până în prezent câte 1 milion de dolari pe zi. Este o sumă fabuloasă, la care unii colegi ai săi de scenă pot doar să viseze. Averea a fost obținută prin multă muncă, susține interpreta. Este evident că celebritatea a ajutat-o să facă banii cu ciocanul. Dar, pe lângă faptul că albumele sale se vând ca pâinea caldă, averea artistei a crescut considerabil datorită contractelor cu Diet Coke, CoverGirl și Sony.

 

Nominalizările de acest fel nu se termină aici. În luna iunie, Taylor Swift și iubitul său Dj Calvin Harris au fost desemnați cel mai bine plătit cuplu al anului 2015 de către revista Forbes, depășindu-i în acest fel pe Jay-Z și Beyonce.

 

 

Taylor Swift este desemnată și favorita pentru titlul de artistul anului la American Music Awards. Ea a primit cele mai multe nominalizări pentru ediția din acest an, șase la număr. Interpreta de peste ocean ar putea obține premiile pentru „cea mai bună cântăreaţă pop/rock”, „cel mai bine vândut album al anului 2014” și „cântecul anului”. Ceremonia va avea loc în data de 22 noiembrie, la Los Angeles.

Comentarii