SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cântărețul de operă, Dmitri Hvorostovski, merge pe urmele Jannei Friske

25 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: m.ngzt.ru


Celebrul interpret de operă, Dmitri Hvorostovski, a fost diagnosticat cu tumoare la creier, boală din cauza căreia a decedat recent artista Janna Friske.

Cântărețul de operă Dmitri Hvorostovski și-a anulat toate concertele din această vară din cauza bolii. Vestea proastă a fost făcută publică chiar pe pagina sa oficială de Facebook. De acolo se poate afla că vocea și abilitățile vocale ale artistului nu au fost afectate. Însuși baritonul privește foarte optimist spre viitor, chiar dacă starea sa de sănătate este cam șubredă în ultimul timp. Din cu această săptămână artistul începe cursul de lecuire.

Dmitri Hvorostovski a evoluat pe cele mai mari scene ale lumii: sala de operă La Scala din Milano, în Covent Garden din Londra, la Metropolitan Opera din New York, în sala de operă de la Viena și multe altele. În anul 2005 el a efectuat un tur prin orașele Rusiei, cântând melodii de pe vremea războiului.

Vocea sa irepetabilă a apărut și în publicitate – acum câțiva ani Dmitri s-a filmat într-un spot pentru „Ferrero Rocher”.

Reamintim, acum 10 zile cântăreața Janna Friske a murit de la aceeași boală – tumoare inoperabilă la creier. Deși medicii susțin că cei diagnosticați cu astfel de tumoare au de trăit zile numărate, Janna Friske a mai trăit doi ani, devenind astfel simbolul luptei cu cancerul.

Comentarii