SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carine este moldoveanca SUPER SEXY care s-a lansat recent în showbiz-ul autohton! Extrem de frumoasă sau ştie și să cânte? – (FOTO, VIDEO)

16 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Foto: Corina Chiperceanu
17373338_169650223550669_529148624_o

MUZICAATENŢIE! Artiștii mari trebuie să facă loc în showbiz unei tinere sexy, care vrea să cucerească audiența nu numai cu frumusețea ei, dar și cu vocea inconfundabilă. Carine este cea mai nou-lansată interpretă din Republica Moldova.

Deşi nu are încă piese proprii, ea cântă excepțional cover-uri la melodii celebre. Momentan lucrează la o piesă proprie și vrea să-și încerce forțele și în rolul de textier.

Îi place mult să poarte ținute clasice pentru că îi pun în evidență caracterul și atitudinea, preferă să călătorească, așa că își bucură adesea ochii cu priveliști încântătoare.

Cea mai nouă interpretare a Carinei, un cover la piesa lui Sam Smith „Writings On The Wall”, are deja peste 3000 de vizualizări pe YouTube, asta în condițiile în care tânăra este necunoscută publicului şi nu s-a lansat precum alți artiști – prin evenimente mondene şi apariţii în faţa presei.

Corina Chiperceanu, cu numele scenic Carine, cântă din copilărie, are 20 de ani, este studentă la Academia de Muzica, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău și are cinci ani de studii muzicale la Școala de Muzică „Eugen Doga”.

17361027_169652880217070_1116245813_n

17351244_169650736883951_894507165_n

Contactată de PROMOTIME, tânăra interpretă ne-a spus că are ambiții și planuri mari.

„Sunt pasionată de muzică de când eram mică și cred că niciodată nu mă voi alege o altă cale. Am avut o copilărie foarte frumoasă și colorată alături de Do-Re-Mi Show, în care am fost solistă timp de șapte ani.”

„Consider că am loc nu doar pe piața muzicală din Republica Moldova. Întrucât eu prefer mai mult muzica internațională, muncesc mult pentru o carieră, la fel, internațională. Nu am un criteriu anumit după care îmi aleg piesele pe care le cânt, mă strădui să interpretez aproape orice. Îmi plac jazzul și hiturile internaționale.”
„Am filmat clipul în studioul lui Viorel Belinschii, cu el colaborez de mai mult timp, ne înţelegem foarte bine şi asta e un lucru destul de important. Este un produs pentru care totuşi am muncit zile întregi. Nu este deloc uşor să stai în faţa calculatorului până noaptea târziu sau, în cazul cel mai rău, să refaci un lucru de mai multe ori.”

Carine este și o prezență foarte sexy şi atrăgătoare. Pe reţelele de socializare, moldoveanca are zeci de fotografii incendiare, așa că fanii o apreciază și pentru asta.

PROMOTIME susţine şi promovează tinerele talente. Carinei îi dorim mari succese în continuare. 

 This https://writemyessay4me.org/ provides a more welcoming and comfortable learning environment

Comentarii