SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams, „fără mască”, despre celebritate, noul album și Eurovision – (VIDEO)

14 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: observator.tv Foto: facebook.com

MONDENFenomenul Carla's Dreams capătă amploare peste Prut, fanii adunându-se în număr tot mai mare la concertele acestora. Într-un intervu pentru un post de televiziune din România, Carla's Dreams vorbește despre celebritate, noul album și despre posibilitatea de a participa la Eurovision.
Cu feţele desenate, talent şi multă modestie, moldovenii de la Carla’s Dreams îşi trăiesc visul românesc. Un vis care se traduce în milioane de vizulizări pe youtube şi tot mai multe concerte.
Cu melodiile lor, au reuşit să intre şi ei pe sub pielea fanilor români. Şi au creat dependenţă. Cea mai nouă piesă, Eroina, a strâns aproape 10 milioane de vizualizări, pe youtube, în doar trei săptămâni.
Clipul incitant şi versurile cu mesaj dublu au creat deja o mulţime de controverse. „Alegoria dintre femeie şi drog. Este dependentă, plăcere şi aici intri în nişte adâncimi pe care le-am văzut noi erotice, sado masochiste”.
Aşa îşi pun amprenta în tot ceea ce fac. Îşi scriu singuri versurile şi îşi cumpără hanoracele. „Eu pe al meu nu l-am schimbat de patru ani. O să-l schimb acum în luna mai. Aşa am decis. În luna mai o să planificăm un concert mai mare în Bucureşti şi prezentarea albumului şi cu această ocazie o să facem tadaaaam”.

Cel mai tânăr membru Carla’s Dreams are 19 ani. Mulţi spun că i-ar da gata şi pe europeni la Eurovision. „Noi n-o să participăm la Eurovision niciodată atâta timp cât o să existe juriu. Nu ne este interesant să convingem pe nimeni. Oamenii contează”.
În plus, sunt prea ocupaţi. În câteva luni, vor să aibă propriul studio şi, cine ştie, poate chiar să se mute în România.

Comentarii