SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams – în juriul „X Factor”

13 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.viva.ro


Cel de-al 6-lea sezon „X Factor”, emisiunea difuzată la postul de televiziune „Antena 1” din România, va aduce schimbări majore în această toamnă. Cea mai importantă noutate este cooptarea în juriu a interpretului Carla’s Dreams din Republica Moldova - unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

„Pornesc la drum în acest proiect fără să îmi setez anumite aşteptări. Vreau să fiu surprins şi sunt convins că aşa va fi. Nu mi-am planificat nimic. Nu am nici un plan de acţiune. Încerc să fiu foarte deschis, dar, în acelaşi timp, să rămân eu şi să reprezint cu demnitate proiectul din care fac parte. Am urmărit sezoanele trecute, e greu să eviţi „X Factor”, şi am descoperit aici oameni care au demonstrat că acest show te poate aduce în atenţia publicului pe merit. Nu ştiu să spun acum cel fel de jurat voi fi, ci doar că voi încerca să fiu cât mai onest!”, a declarat Carla’s Dreams.

Delia este singura care cunoaşte adevărata identitate a noului jurat, cei doi colaborând de multe ori: „Probabil că voi fi un liant între cei trei, voi fi din nou aducătoare de pace şi de linişte”, a povestit amuzată jurata.

La rândul lui, juratul Ștefan Bănică știe exact ce așteptări are de la următoarea etapă a proiectului muzical, care va începe în această toamnă la Antena 1. „Noul sezon „X Factor” sper să fie interesant și să se transforme într-o provocare, să descopăr concurenţi talentaţi, care au ceva de spus”, a destăinuit starul de peste Prut.

Pentru Horia Brenciu, lucrurile sunt clare: „Orice experienţă de televiziune care îi are ca protagonişti pe Delia sau Bănică este clar de urmărit!… Dacă anul 2016 ne aduce o surpriză, atunci singurul care putea s-o ilustreze este însuşi Carla sau Carla’s sau Sergiu – pentru că acesta va fi numele lui de cod – aşa cum am avut plăcerea să-l cunosc, zilele trecute, în carne şi oase şi… vopsea”.

Comentarii