SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams lansează “Inima” în colaborare cu Delia și “Animal de pradă”

28 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean

DIVERTISMENTCarla’s Dreams și-a surprins fanii cu lansarea a două piese: “Inima” cu videoclip în colaborare cu Delia și “Animal de pradă”.

Carla’s Dreams feat. Delia – Inima

Carla’s Dreams – Animal de pradă

“Inima” este inclusă pe albumul “Antiexemplu” și a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca și piesa “Animal de pradă”.

“Inima” – o piesă scrisă și lansată de către Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă și care a căpătat împreună cu ea o nouă viață, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri și speranțe. Un duel ascuns dintre rațional și subconstient”, au declarat Carla’s Dreams.

“De fiecare dată ne completăm bine Carla’s Dreams și cu mine și nu ne putem abține să nu colaborăm”, a spus Delia.

“Inima” este compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar “Animal de pradă”, compusă tot de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiștilor: “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”.

Videoclipurile pentru “Inima”, ca și cel pentru “Animal de pradă” au fost regizate și filmate de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare data.

De curând, Carla’s Dreams au lansat single-ul “Frica, care are 4 milioane de vizualizări este pe locul 3 în trending.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizări.

 

Comentarii