SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams, sărutat de o concurentă la preselecţiile „X Factor” din România – (FOTO)

28 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.evz.ro

MONDENCarla’s Dreams nu scapă de fete. Simpaticul artist din Moldova are multe de pătimit peste Prut. Pe lângă colegii care îi dau sfaturi, cântărețul se trezește și în situații mai delicate.

Un nou sezon al showului „X Factor” revine din toamnă la postul de televiziune„Antena 1”, iar pregătirile sunt în toi. La Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au pornit în căutarea factorului X, printre sutele de concurenţi, care s-au prezentat la preselecţii.

Cei patru artişti sunt în premieră în această formulă, într-o emisiune de divertisment, iar Carla’s Dreams este pentru prima dată în rol de jurat. „Veteranii” show-ului l-au primit cu brațele deschise pe cel mai nou membru, ba chiar i-au împărtășit și mici secrete din „bucătăria” show-ului, în pauzele dintre filmări.

Pentru prima zi de audiţii, juratul a optat pentru o pictură din culorile portului tradițional moldovenesc, care s-a asortat la ţinuta Deliei, colaboratoare veche a sa.

Surprizele n-au întârziat să apară, iar o concurentă cu „tupeu” a reușit să-l convingă pe Carla’s Dreams să vină pe scenă lângă ea, pentru a cânta împreună „Eroina”. Carla’s a fost, însă, luat prin surprindere și s-a trezit îmbrățișat și sărutat la finalul melodiei.

Invitați ca spectatori

„Odată cu noul val de tineri care se înscriu la „X Factor”, observăm cu toţii că avem concurenţi din ce în ce mai pregătiţi”, a mărturisit Dani, iar Răzvan Simion a completat şi el că „factorul X nu e uşor de găsit, dar ajungând deja la cel de-al şaselea sezon, ne place să credem că am reuşit să îl cultivăm. Anul ăsta, mai mult de jumătate dintre cei care vor urca pe scenă au crescut cu formatul ăsta spectaculos de tv”, a declarat Răzvan. Toţi cei care doresc să vadă live show-ul sunt invitaţi să participe ca spectatori, până pe 9 august, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Comentarii