SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams şi-au dat din nou întâlnire cu fanii din București

9 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: Global Records


Carla's Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova, care a intrat sub pielea ascultătorilor de pe ambele maluri ale Prutului, iar mai nou şi din câteva ţări CSI. Solistul formației își ascunde identitatea sub o mască, poartă mereu hanorac cu glugă şi ochelari. Carla's Dreams s-au lansat oficial în anul 2012, cu piesa „Dă-te”. Sunt unici prin ceea ce fac, iar pentru asta au toată dragostea şi admiraţia publicului.

Carla’s Dreams vor urca din nou pe scenă în data de 14  iulie, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, care se află în Parcul Naţional din București.“Bucuroși să vă revedem la București! Un concert ”NGOC” live full band, cu invitați și muzica noastră pentru voi”, asta e promisiunea celor de la Carla’s Dreams.
Artiștii au avut colaborări de succes cu interpeți celebri din România. INNA, Antonia, Delia şi Loredana Groza au făcut echipă bună cu artiştii din Chişnău. Cel mai vizionat video de pe YouTube al formației este ”Cum ne noi”, o piesă realizată în colaborare cu Delia, care a adunat peste 41 de milioane de vizualizări. Piesa a fost, fără îndoială, locul 1 pe radio și TV în România.  Tot ei au compus şi melodia ”Da,mamă”, interpretată de Delia, care a depăşit 30 de milioane de vizualizări.

 A urmat piesa ”Te rog”, care a devenit virală pe net, fiind locul 1 pe radio și TV imediat după lansare. Un alt produs muzical care a înnebunit publicul şi a adunat un număr impunător de vizualizări (10 milioane în doar 20 de zile), este ”Sub pielea mea”.
Pe 7 mai, la Arenele Române, cei de la Carla’s Dreams au lansat albumul ”NGOC”, care include hituri binecunoscute, dar şi piese noi. Surpriza serii a fost piesa ”Acele”, pe care au interpretat-o în premieră absolută, iar în mai puţin de o lună a adunat 17 milioane de vizualizări. Veştile bune pentru ei continuă! Remixul piesei “Sub pielea mea” realizat de Midi Culture, ajunge pe locul 11 în topul Shazam la nivel internaţional, devansînd artiști cu renume precum Pink, Lukas Graham, Coldplay, Adele, Major Lazer sau David Guetta.
Carla’s Dreams au ales să-și trăiască visul și să-şi bucure în continuare fanii cu piese de suflet.

Comentarii