SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carla’s Dreams: Suntem mega plictisiţi de make-up

22 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro

MONDENDeclarațiile șocante făcute de Carla’s Dreams a luat prin surprindere pe toată lumea. Sergiu, solistul trupei a făcut dezvăluiri despre care nu foarte multă lume știe. Deși din afară pare simplu,, se pare că lucrurile între membrii trupei sunt mai complicate.

Declarațiile șocante făcute de Carla’s Dreams sunt legate de machiajele de pe fețele membrilor trupei, dar și despre muzica pe care aceștia o fac.  Solistul trupei Carla’s Dreams are şi o viaţă personală despre care nu vorbeşte prea des.

„Rgulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt câteva reguli de conduită, niciun fel de relaţii personale de ordin erotic pe seama proiectului, sunt unii care au de gând, sunt altii care nu au. Trebuie să faci ceva, trebuie să lucrezi cu zece procente mai mult, decat lucreaza cel mai bun acum. Pirateria poți să o faci și atunci download de pe youtube. Lumea din păcate nu înţelege că asta costă, chiar nu insist, bă dacă nu ai bani nu asculta muzică. Suntem mega plictisiţi de make-up în general, mie mi-ar fi mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea și mai ales cu toată echipa” a spus el.

Comentarii