SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carolina Gorun, cu noi dezvăluiri după cea mai recentă prestație

29 octombrie, 2015 Autor: Dan Maxim
12188322_1085960911428540_779791132_n


După o perioadă în care zvonurile despre interpreta Carolina Gorun spuneau că ar fi implicată într-o relație cu impresarul și producătorul ei, Herbert Schiesser, ieri, artista a participat la Festivalul «Noi suntem de la Ungheni».

Evenimentul a avut loc la Palatul Național din Capitală. La spectacol au participat mai mulți artiști din Ungheni, ansambluri și orchestre de muzică populară și soliști.

Cât despre rumori, «Herbert Schiesser este impresarul și producătorul meu și intră în atribuțiile și responsabilitățile dumnealui să mă scoată uneori la concerte și evenimente. […] Nu avem o relație intimă, cu toate că ne înțelegem foarte bine și ne place unul de altul. În timp vom vedea ce ne va aduce viața, niciodată să nu spunem niciodată», a declarat Carolina, citată de portalul

Carolina a mai precizat pentru echipa PROMOTIME că pregătește noi colaborări și o eventuală lansare a unui nou produs spre sfârșitul anului. Artista a dezvăluit că la noul single va lucra alături de producătorul muzical Andrei Tostogan, împreună cu o colegă de scenă, a cărei nume nu vrea să-l divulge deocamdată.

Comentarii