SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carolina Gorun, PREMIATĂ în Germania!

5 octombrie, 2015 Autor: Ana Creascov


Carolina Gorun a fost invitată anul acesta la Stauferkrone, un concurs internațional important desfășurat în Germania, în acest weekend, ce poate fi comparat, ca structură și idee, cu “Șlagărul Anului”, de la noi.

Carolina ne-a declarat că s-a bucurat enorm de această provocare. „ Am interpretat melodia «Dein Name in meinem Herzen», care, în traducere înseamnă „Numele tău e în inima mea”. Este o piesă în limba germană, evident și exprimă dragostea. Participarea la acest concurs a fost o mare provocare pentru mine” a mai adăugat artista.

Concursul a avut loc pe 3 octombrie în orașul german Göppingen. 18 artiști din 5 țări europene, printre care Danemarca, Austria, Elveția și, desigur, Germania și Moldova, au luptat pentru marele premiu – șansa de a înregistra o piesă într-unul dintre cele mai bune studiouri din München.

Câștigătoarea a fost Bianca Spiegel din Stuttgart/Germania, iar juriul a fost format din șapte profesioniști din zona de showbiz a Germaniei, muzicieni, producători. O parte interesantă a concursului este faptul că și publicul poate vota și poate hotărî câștigătorul.

Concurența a fost foarte strânsă, iar Carolina Gorun a obținut cu 3 puncte mai puțin decât câștigătoarea din Germania. Pe locul doi s-a situat Laura Carrino, iar pe locul trei frumoasa noastră moldoveancă.

Toate piesele participanților au fost înregistrate pe un CD care s-a pus în vânzare.

Prezentatorul concursului a fost Michael Branik un foarte cunoscut om de radio din Germania, iar organizatorul festivalului este Hans Ulrich-Pohl și partenerii săi. Toți au fost încântați de prestația Carolinei Gorun, care a fost cotată drept cea mai sexy interpretă din concurs. Schimbarea de look și rochia cu care s-a prezentat, semnată de binecunoscutul designer moldovean Olga Blank, din cea mai recentă colecție a sa, dar și vocea de aur a artistei au cucerit publicul, care s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o pe moldoveanca noastră ca pe o vedetă internațională.

Se pare că interpreta are lipici la germani, pentru că și impresarul ei, Herbert Schiesser tot de pe meleaguri bavareze vine.

Comentarii