SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carolina Gorun, prima schimbare de look după 10 ani

25 august, 2015 Autor: Florența Protopopescu


Pentru prima dată , dupa 10 ani, Carolina Gorun a acceptat să-și schimbe lookul. Desigur, PROMOTIME nu a ratat ocazia de a realiza un interviu cu frumoasa interpretă. Iată ce ne-a mărturisit.

După 10 ani de activitate artistică, de concursuri, spectacole și emisiuni televizate, înțelegem că este pentru prima dată când îți vopsești părul? De ce tocmai acum?

Carolina Gorun: Probabil că nu sunt chiar cea mai nonconformistă persoană (zâmbește). În general accept cu greu schimbările, fie ele de look, sau din viața personală. Sunt o persoană statornică și fidelă. Dar acum se întâmplă multe lucruri frumoase în activitatea mea, ritmul e alert, vor fi schimbări în bine în plan profesional și atunci, am hotărât că e nevoie și de o schimbare de look.

Te-ai lăsat greu convinsă să te vopsești? Cine te-a convins?

Carolin Gorun: Aș minți dacă aș spune că am fost convinsă ușor. Datorită firii mele, m-am lăsat cu greu convinsă. A fost nevoie de argumente și explicații serioase. Eu am tot timpul grijă de corpul meu, de pielea și părul meu, pe care îl am lung de când mă știu și îi acord o atenție specială. Îi aplic măști, balsam și am mare grijă de el. Așa că, atunci când producătorul și impresarul meu, Herbert Schiesser, a venit cu propunerea să facem o schimbare de look, nu mi-a fost ușor deloc. Dar, până la urmă, el a câștigat și mă bucur că a insistat. Restul este minunat și eu am căpătat, în felul acesta, mai multă încredere în domnul Schiesser pentru viitorii pași din cariera mea..

Noua culoare ți se potrivește perfect. Cine a ales culoarea?

Carolina Gorun: Dacă tot am acceptat o astfel de schimbare, evident că m-am dat pe mâna celui mai bun specialist – Victoria Ghecrea. Ea a fost cea care a ales culoarea și cred că a găsit cea mai bună variantă pentru mine. Ea a hotărât și vopseaua, pentru că eu eram stresată ca vopseaua să nu-mi strice părul, așa că ea a ales o vopsea pe baze naturale. Dar trebuie să știți că pentru a obține această variantă de arămiu, Victoria Ghecrea a amestecat șapte nuanțe diferite de blond, șaten si roșcat. Așa că a fost foarte complicat. Și tot Victoria a venit cu ideea acestor șuvițe blonde, care , atunci când părul este îndreptat, creează impresia că el e mai lung. Așa că vă recomand Salonul Victoria Ghecrea, pentru că acolo veți găsi adevărați profesioniști, aș zice eu artisți în meseria lor.

Te gândești să te și tunzi?

Carolina Gorun: Deocamdată, nu. În meseria mea e mare nevoie să am părul lung, cred eu. În felul acesta pot arăta diferit de la un spectacol la altul și îmi pot adapta coafura la ținuta pe care o am.  Deci, asta ar fi o schimbare pe care sigur nu aș accepta-o în acest moment.

Pregătești și alte schimbări legate de stilul tău?

Carolina Gorun: Pregătesc multe schimbări și toate în bine. Lucrez deja cu un stilist și el caută varianta care mi se va potrivi cel mai bine. Am o echipă de profesioniști cu care lucrez și am înțeles că și noi, artiștii din Moldova, trebuie să ne mișcăm odată cu vremurile și să învățăm că showbizul este o industrie în care fiecare are rolul său. Și rolul meu e să cânt.

 

 

 

Comentarii