SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Carolina Gorun vrea să cucerească germanii

24 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov


Nimic nu se întâmplă „pur și simplu”. Este convingerea care o va purta pe Carolina Gorun, tânăra interpretă de la noi, până în Germania anul acesta, la convocarea unui compozitor neamț care i-a descoperit vocea și talentul. Mai mult decât atât, se pare că interpreta are lipici la germani, pentru că impresarul ei, Herbert Schiesser tot de pe meleaguri bavareze vine.

Carolina Gorun a fost invitată la Stauferkrone, un concurs internațional important desfășurat în Germania, ce poate fi comparat, ca structură și idee, cu “Șlagărul Anului”, de la noi.

Contactată de echipa PROMOTIME, Carolina a spus că se bucură enorm de această colaborare. „Voi cânta melodia «Dein Name in meinem Herzen», care, în traducere înseamnă „Numele tău e în inima mea”. Este o piesă în limba germană, evident și exprimă dragostea. Participarea la acest concurs este o provocare pentru mine. Va trebui să mă concentrez nu doar asupra notelor, ci și asupra cuvintelor, pe care trebuie să le rostesc corect.” a mai adăugat artista.

Concursul va avea loc pe 3 octombrie în orașul german Göppingen. 19 artiști din 5 țări europene vor lupta pentru marele premiu – șansa de a înregistra o piesă într-unul dintre cele mai bune studiouri din München.

Noi îi urăm multă baftă și vom reveni la momentul potrivit cu detalii.

Comentarii