SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cărți pătrunzătoare care-ți fură tot timpul

4 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: adme.ru


Există cărți pe care le răsfoiești ușor dezinteresat... și există cărți pe care, dacă te apuci să le citești nu mai timp liber până nu le termini. În continuare ți-am pregătit un top 4 cărți de care nu te vei putea dezlipi până la ultima pagină.

24 de ore din viața unei femei” de Stefan Zweig

Într-un mod sincer dar tacticos, Stefan Zweig a reușit, ca nimeni altcineva, să povestească cele mai intime preocupări ale oamenilor. Cartea lui descrie, într-o manieră fascinantă, cele mai mici detalii și te poartă într-o lume de poveste din care nu mai vrei să te-ntorci.

Forrest Gump” de Winston Groom

Regizorul filmului a reușit să creeze o capodoperă internațională. Însă, de cele mai multe ori, pelicula ascunde secrete pe care le poți găsi numai în carte. Autorul Winston Groom, cel de la care a pornit povestea, a creat o cu totul altă lume printre pagini – o dimensiune care te ține captivat până la ultima literă.

Aeroportul” de Arthur Hailey

Este una dintre cele mai citite volume semnate de Arthur Hailey. Spune povestea unui aeroportaflat sub cel mai aprig viscol pomenit în ultimii ani – iar de acolo pornește o dramă întortocheată pe care te lăsăm s-o descoperi tu.

Lunea începe sâmbătă” de frații Strugațki

Titlul îți dă de gândit din prima. Aviz amatorilor de cărți science-fiction! Opera fraților Strugatski se va cere răsfoită iar și iar și te va teleporta într-o lume uluitoare pe care nu te vei mai sătura s-o afli.

Comentarii