SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Casa din copac, visul din copilărie

11 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: novate.ru Foto: instagram.com


Foster Huntington are 27 de ani, este fotograf amator, iar cu trei ani în urmă și-a dat demisia de la jobul de designer la o companie din New York pentru a-și trăi aventura vieții. După ce a cutreierat America în lung și-n lat și s-a specializat în arta fotografiei, Foster a decis că are nevoie de un loc pe care să-l numească ”acasă”, așa că și-a propus să-și realizeze visul din copilărie - o casă în copac.

„Mi-au plăcut mereu casele în copaci. Așa că m-am gândit să-mi ridic una de băiat mare”, a povestit el revistei americane Outside. Fotograful a profitat de faptul că familia sa deține o bucată de pământ în Portland, Oregon, în inima pădurii, așa că și-a adunat o gașcă de prieteni care să-l ajute cu construcția casei și căratul materialelor.

Stirring the tub

A photo posted by Foster Huntington (@fosterhunting) on

Pasionat de skateboard, Foster și-a construit și o platformă pe care să poată practica sportul său preferat și a instalat și o cadă de jacuzzi unde să se poată relaxa cu prietenii, bucurându-se de priveliștea superbă.

Construcția nu a fost deloc ieftină. Tânărul a investit în casa din copac 100 de mii de dolari, sumă care i-ar fi permis să-și achite chiria unui apartament luxos din New York luni întregi. Foster a preferat însă un loc liniștit, departe de agitația metropolei.

Loco

A photo posted by Foster Huntington (@fosterhunting) on

”Mi-aș fi putut cumpăra o casă. Ceea ce am făcut aici este însă cu totul altceva. Este împlinirea unui vis din copilarie”.  Lucrările la casa din copac au durat un an de zile. La final, au rezultat două case unite printr-o pasarelă.

Bad moon on the rise #creedencetapes

A photo posted by Foster Huntington (@fosterhunting) on

Comentarii