SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Casele de pariuri britanice luate cu asalt. Kate Middleton așteaptă gemeni?

3 octombrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Kate Middleton a anulat mai multe angajamente regale planificate pentru această săptămână din cauza simptomelor destul de severe.

Kate are hyperemesis gravidarium și acestă stare este adesea accentuată în cazurile sarcinii cu gemeni. Semnul principal al sarcinii toxice este reprezentat de vărsături în exces. Uneori, acestea pot fi atât de severe, încât gravida pierde în greutate, are amețeli sau stări de leșin și semne de deshidratare.

Un medic ginecolog a mărturisit pentru Daily Mail că ”Însărcinatele care suferă de astfel de grețuri severe de dimineață trebuie să verifice dacă nu sunt însărcinate cu gemeni.”

Casele de pariuri britanice și site-urile de pariuri, ca urmare a volumului mare de pariuri, privind starea Ducesei, care a anunțat că va da naștere unei fetițe, consideră că Kate va da naștere la gemeni: „Suntem acum convinși că Ducesa de Cambridge va naște gemeni.”, a declarat un reprezentant al unui mare site de jocuri de noroc din Marea Britanie.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel în 2013 la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC.

 

 

Comentarii