SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Câștigă o autorulotă și alte zeci de premii cu Dr. Oetker!

18 martie, 2018 Autor: Petru Moisei

DIVERSEPrimăvara aceasta surprizele și premiile se țin lanț cu Dr. Oetker. Fii marele câștigător!

Visezi la o autorulotă? La un kit de camping? Sau poate la un minunat set de picnic? Sau pur și simplu îți dorești să câștigi alte zeci de premii? Atunci vino alături de Dr. Oetker și fii printre norocoșii acestei primăveri. Pentru că primăvara aceasta plouă, plouă cu premii și surprize de la Dr. Oetker!

Și de această dată Dr. Oetker este alături de prietenii săi din R. Moldova, oferind premii săptămânale și lunare exclusiv pentru cetățenii de pe teritoriul republicii. Îi răsplătește pe măsură pentru fidelitate și alegere, în cadrul campaniei de Paște – „Bucuria de a împărți ceva bun”. Tot ce trebuie să faci, este să împarți bunătăți cu cei dragi, iar Dr. Oetker te va răsplăti din plin, ca de fiecare dată. Fii printre cei 13 norocoși și consumatori fideli și te poți bucura săptămânal și lunar de nenumărate surprize.

 

 

Nimic mai simplu. Cumperi 5 ingrediente Dr. Oetker pe același bon fiscal, înscrii numărul acestuia  pe www.oetker.md sau îl trimiți prin SMS la 1817 și intri automat în cursa pentru marele premiu – o autorulotă! Premiile lunare și premiile săptămânale de la Dr. Oetker vă vor face și ele cu ochiul. 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping, 10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos. Toate își așteaptă norocoșii!

Fă-ți primăvara mai frumoasă, ție și celor dragi! Lasă-te surprins de Dr. Oetker!

Campania se va încheia pe 30 aprilie 2018! Mult success la gătit și la câștigat!

Detalii pe www.oetker.md

 

 

Comentarii