SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Castravetele te scapă vara aceasta de insectele zburătoare

25 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor


Toți suntem înnebuniți după zilele liniștite de vară în care, la amiază, stăm în casă și pur și simplu, ne relaxăm. Din păcate, uneori, e imposibil să te odihnești din cauza că ești de-a dreptul invadat de muște și țânțari. Perioada iunie – octombrie este o continuă luptă cu insectele zburătoare, de care nu putem scăpa nici cu ajutorul soluțiilor chimice. Există , însă, o metodă rapidă, eficientă și naturistă – castravetele!

Se pare că muștele nu agreează castravetele. Dacă pui prin casă felii de castravete, este posibil ca să nu mai fii „vizitat” de micile înaripate.

Nu este dificil, nu necesită cheltuieli mari și e util. Trebuie să curățați castravetele și să-l tăiați felii, în formele și dimensiunile dorite.

Puneți câteva felii pe pervazul geamurilor din bucătărie, dormitor sau sufragerie, în dependență din care zonă sunteți atacați.

După cum se știe, muștelor le place și sunt atrase și de gunoiul din urnă. Așa că, aveți grijă ca să puneți câteva felii și în coșul de gunoi de la bucătărie.

Vara  aceasta, castravetele este soluția perfectă pentru a scăpa de „oaspeții nepoftiți”.

Comentarii