SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cătălina Cărăuș, despre mărimea 34.5 la pantofi

26 ianuarie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: Arhiva personală


Coco Chanel afirma “Acolo unde este o rochie, este și o femeie. Dacă nu există femeie, nu exista nici rochie.” Pentru interpreta și actrița Cătălina Cărăuș mica rochie neagră este piesa vestimentară, care nu va ieși niciodată din modă. Cătălina poartă mărimea 34.5 la încălțăminte, iar pantofii sunt obsesia ei.

Ideal. Nu am un ideal de frumusețe. Fiecare femeie e frumoasă în felul ei. Trebuie să tindem să avem grijă atât de frumusețea exterioară, cât și de cea interioară. Dacă e frumos sufletul, atunci și chipul e la fel, iar o femeie fericită, cu zâmbetul pe buze, va atrage mereu privirile tuturor.

 

Trucuri. Deoarece aproape tot timpul trebuie sa port machiaj, trebuie, evident, să am mai multă grijă de ten, de aceea e foarte important ca pielea să se odihnească și să își revină cât mai repede. În așa caz, curaț fața bine și aplic măști naturale, cum ar fi aceeași castraveți sau căpșuna (depinde de sezon) care chiar fac minuni, sau cumpăr măști naturale atunci când nu am timp. Preferatele mele sunt coacăză și sparanghelul.

 

Măști. Deoarece am tenul uscat în sezonul rece, prefer să fac o mască din ulei de măsline, vitamina E, miere de albini și un pic de lămâie. Este o mască care îmi hidratează tenul foarte mult, fără să-l îngrașe, iar pielea radiază după ea.

 

Sănătate. Mă strădui să mănânc sănătos, să gătesc cât mai mult acasă, decât să mănânc în oraș, ceea ce e destul de dificil stând la Londra. Fac sport și, în primul rând, am grijă de sănătatea mea, pentru că atunci când omul e sănătos, el arată bine.

 

Păr. Cred că cel mai important aspect pentru mine e ca părul să fie mereu curat, aranjat și unghiile îngrijite, iar un strop de parfum fin nu va face decât să accentueze frumusețea şi grația unei femei.

 

Stilul. Stilul meu depinde foarte mult de dispoziția pe care o am. Dar, în general, prefer un look mai romantic, finuț și discret.

Tendințe. Mereu țin cont de tendințele modei, nu doar ce ține de vestimentație, ci și machiaj, coafuri, ojă, însă tot timpul aleg ceea ce mi se potrivește în primul rând. La moment, îmi place mult rujul închis (roșu închis, bordo, violet închis) și mă bucur că fac parte din norocoasele pe care această culoare le prinde bine.

 

Modă. Înainte de a cumpăra ceva, mă gândesc foarte mult. Nu prefer shopping-ul, dar îmi place să am lucruri frumoase și de calitate. Merg mai rar la cumpărături și niciun fel de „reducere” nu îmi va face cu ochiul, cât de mare nu ar fi, dacă eu nu simt acea scânteie când probez acel lucru. Țin cont, în primul rând de calitate, sunt foarte capricioasă la materiale sau produse, trebuie să îmi fie plăcut să port acel lucru. Apoi, trebuie să mi se potrivească și să mă reprezinte ca personalitate și, nu în ultimul rând, țin cont de preț, dacă se încadrează în economiile făcute de mine.

 

Must-have. Piesele must-have-„the little black dress”, care niciodată nu iese din modă și te salvează la orice ocazie, o pereche de pantofi frumoși și o geantă de calitate, blugii, cămașa albă și un ceas care să ne reprezinte.

 

Bărbați. Îmi place să văd în fața mea un bărbat îngrijit, cu părul aranjat, barba îngrijită, care miroase fin. Apreciez stilul clasic la bărbați și urăsc culorile aprinse și țipătoare, mai ales la încălțăminte. Nu mi-ar place ca iubitul meu să poarte pantofi roșii sau blugi roz.

 

Geanta. Geanta mea e plină cu de toate, iar iubitul mereu îmi spune că țin pietre în ea. Însă ceea ce sigur nu îmi lipsește din geanta este portmoneul, cheile, balsamul de buze, pudra, blush-ul, șervețele și un pieptene mic.

 

Accesorii. Gențile şi pantofii. Ador să am o geantă frumoasă și dacă aș putea, mi-aș umple dulapul doar cu pantofi. Poate pentru că am mărimea foarte mică (34.5) și îmi este foarte greu să îmi găsesc pantofi pentru piciorușul meu, de asta și am așa o dorință mare de a avea mereu pantofi frumoși.

Comentarii