SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cate Blanchett: „Copiii te învață să faci compromisuri”

19 martie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: vogue.com.au


Cate Blanchett, actrița care interpretează rolul mamei vitrege în noul film "Cinderella", apare pe coperta ediției australiene din aprilie a revistei ”Vogue”. Cate, în vârstă de 45 de ani, a purtat ținute Bottega Veneta, iar pictorialul a fost realizat de Emma Summerton.

Despre familie: Copiii te învață să faci compromisuri. Cred că înainte de a avea copii, ideea de compromis o asociam slăbiciunilor sau decepției. Copiii sunt plini de viață, pasionați, exigenți. De asemenea, îți pot frânge inima. Mereu întind limitele părinților și astfel aceștia se confruntă cu eșecuri.

Cate este tot mai activă în ultima perioadă, aceasta urmează să apară în trei filme anul acesta, printre care drama romantică ”Carol”, drama biografică ”Truth”, alături de Robert Redford, și musical-ul ”Untitled Terrence Malick project”, alături de Ryan Gosling, Christian Bale și Natalie Portman. În 2017, Cate  îi va da voce șarpelui Kaa din ”Jungle Book: Origins”.

Actriţa şi soţul ei, dramaturgul şi regizorul de teatru, Andrew Upton, au împreună trei fii: Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, care are 10 ani, şi Ignatius, în vârstă de 6 ani.

Recent, actrița australiană, Cate Blanchett a decis să înfieze o micuță rămasă fără părinți, pe care au numit-o Edith Vivian Patricia Upton.

Comentarii