SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cate Blanchett: „Oamenii mă judecă foarte aspru”

3 decembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Actrița în vârstă de 45 de ani de origine australiană, Cate Blanchett, este protagonista unui pictorial nou, realizat pentru revista ”Porter” ediția de iarnă, actrița vorbește în interviu despre felul în care este judecată de cei din jur și despre frustrările sale de mamă, soție și actriță.

 

Despre judecată. Oamenii mă judecă foarte aspru. Pur și simplu analizează cum îmi educ copiii. Dar nu știu cât de greu este să îți faci timp pentru copii. Să joc rolul principal într-un film și să fiu plecată la filmări trei luni nu este ușor pentru mine. Copiii sunt la școală, iar soțul meu este managerul unui teatru. Toată lumea presupune că avem o dădacă, un șofer personal și un bucătar. Cui îi păsa dacă am sau nu? Adevărul este că nu am și mereu vor există persoane care vor critica felul în care arăt când îmi iau copiii de la școală „De ce nu-și piaptănă părul?”comentează aceștia.

 

Despre mutarea de la Hollywood la Sydney. Suntem foarte plictisitori. Avem trei copii. Nu m-am căsătorit cu un actor. Nimeni nu este interesat de noi și asta face parte din motivul pentru care noi trăim aici. Pentru că nimeni nu ne bagă în seamă.

 

Actrița a intrat în atenția lumii cinematografice internaționale odată cu filmul „Elizabeth”, în care a interpretat rolul reginei Elizabeth I a Angliei. A continuat seria de succes „The Lord of the Rings”, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” și „Aviatorul”, rol pentru care a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar. Cate Blanchett este căsătorită cu Andrew Upton de 17 ani și împreună au trei copii – Dashielle, de 12 ani, Roman, de 10 ani, Ignatuis, de 6 ani.

 

Comentarii