SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Câteva idei unde să vă petreceți noaptea dintre ani, fără a cheltui mulți bani

31 decembrie, 2014 Autor: Daniela Timofti


Întrebarea cea mai frecventă în această zi este ”Unde-ți petreci Revelionul?”. Dacă încă nu aveți planuri pentru această zi, iar bugetul dvs. este minim, Promotime vine cu câteva soluții.

 

  1. Acasă alături de familie. O seară în familie ar putea fi o decizie bună, în special dacă ați fost ocupat cu serviciul. Puteți opta pentru un film interesant și obișnuita șampanie de la ora 00. Să nu uităm că în această zi, în multe localități din țară, copii vin cu colindatul, iar acesta este un prilej bun să vă reamintiți de copilărie. Puteți merge cu familia în curte să faceți oameni de zăpadă sau pur și simplu să vă distrați alături de ea.
  2. Dacă nu acasă, atunci la brad în centrul orașului. Indiferent unde locuiți, în fiecare localitate în seara de Revelion se organizează concerte, iar dacă mergeți împreună cu familia sau prietenii, cu siguranță nu veți simți plictiseala.
  3. Dacă nu vă place locurile aglomerate, puteți opta pentru colțurile preferate ale orașului: parcul de lângă casă, strada unde v-ați sărutat pentru prima dată sau patinoarul preferat.
  4. Alături de persoana iubită puteți să petreceți ultimele clipe din an sub cerul liber – pe acoperiș! Original și interesant! Când majoritatea se vor afla în restaurante sau localuri aglomerate, dvs. puteți profita de o seară liniștită și romantică. Nu uitați de tradiționala șampanie, ciocolată, o pătură călduroasă, dar și voie bună.

 

 

 

Comentarii