SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ce a făcut-o pe Zotea să-l numească „bădăran” pe Voronin? – (VIDEO)

16 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: zugo.md Foto: zugo.md

POLITICĂÎn timpul ședinței legislative de astăzi, Alina Zotea se fotografia cu un grup de studenți, veniți în excursie la parlament. Acest lucru l-a nemulțumit pe Vladimir Voronin, care a venit cu o sugestie pentru deputată.

„Este foarte greu de menținut în hotarele Zilei Internaționale a Toleranței, domnule Candu. Uitați-vă ce se întâmplă acolo sus. A rămas de pus un шест (n.r. bară) ca democrata asta liberală. Cum se numește în limba franceză? Ca ea să poată să se antreneze pe ea. Și asta e tot. Aveți pe cineva, domn’ Candu, ca cineva să monitorizeze ca toate delegațiile din Parlament cu ce se ocupă și așa mai departe? Uitați-vă, 40 de minute”, a declarat liderul PCRM.

La rândul său, liberala a venit cu o reacție. Într-o postare pe Facebook, aceasta l-a numit pe Voronin „bădăran”.„Parlamentul RM este o instituție deschisă și transparentă și mă bucur că la invitația mea tot mai mulți tineri ne vizitează. În perioada comuniștilor nici un tânăr nu a avut acces în clădirea Parlamentului, ba mai mult, atunci când la 7 aprilie tinerii protestau democratic, comuniștii își îndreptau armele și violența spre ei, fiind bătuți cu cruzime și fără milă. Parlamentul are nevoie de deputați tineri, educați și nu de deputați alterați”, a mai scris Zotea.

Comentarii